1. Kies een aanbieding
2. Pingel om de prijs
3. Deal!

Crosstrainer Joy Sport CT-Explorer 17 inch


De Joy Sport CT-Explorer is de nieuwe uitgave van de alom geprezen Joy Sport serie. Met de variabel instelbare helling kunt u uw stap aanpassen aan de manier waarop u beweegt. U kunt de hellingshoek instellen zodat u de gewenste spiergroepen veel specifieker kunt trainen. Door de hellingshoek bijvoorbeeld maandelijks te verstellen worden uw verschillende spiergroepen veel meer geprikkeld.


De aanbieding

De aanbieding bestaat uit:

 • Crosstrainer Joy Sport CT-Explorer 17 inch heeft een originele waarde van € 499,00 (zie tab voor uitgebreide informatie)
 • Verzendkosten t.w.v.  € 35,00  (levering binnen 3 werkdagen)

De totale waarde van deze aanbieding bedraagt € 534,00

 

Wat wil jij voor deze crosstrainer betalen? Laat het ons weten. 

Vul jouw prijs in en start met Pingelen! Binnen enkele seconden krijg je al antwoord! 


Exclusief

Verplicht:

- € 5,- administratiekosten Pingelen.nl


Let op!

Let op: als je overeenstemming hebt bereikt over de prijs, ben je verplicht het aangeboden arrangement/product af te nemen voor het overeengekomen bedrag.

 

Het winnende bod geeft recht op het arrangement/product en indien van toepassing voor het genoemde aantal personen. De enige extra kosten staan onder het kopje Exclusief. Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW.

 
Aanbieder

Joy Sport B.V.

De Joy Sport CT-Explorer is de nieuwe uitgave van de alom geprezen Joy Sport serie. Met de variabel instelbare helling kunt u uw stap aanpassen aan de manier waarop u beweegt. U kunt de hellingshoek instellen zodat u de gewenste spiergroepen veel specifieker kunt trainen. Door de hellingshoek bijvoorbeeld maandelijks te verstellen worden uw verschillende spiergroepen veel meer geprikkeld en hebt u dus een veel beter trainingsresultaat.Deze crosstrainer weet een perfecte ergonomie te combineren met prima computerfuncties en een uitgekiend design.

 

De  uiterst stabiele Explorer is echt een "kanjer" van een crosstrainer. Dit vertaalt zich in een zeer uitgebreide trainingscomputer die naast vele trainingsvarianten ook nog eens heel gemakkelijk te bedienen is. De trainingsprogramma's zijn zeer zorgvuldig uitgekozen en bieden een gevarieerd en uitdagend scala aan mogelijkheden. Voor iedere doelstelling is er een passend trainingsprofiel dat op de gewenste doelstellingen aansluit.

 

Naast de verschillende preset programma's van de Explorer is deze crosstrainer ook een volwaardige ergometer met een wattage controle programma. Dit biedt de mogelijkheid om op een constant niveau te trainen en zo optimaal aan uw conditie te werken. Verder zijn er 5 user settings waar u uw eigen gegevens in kunt vastleggen.

 

Kwalitatief is de Explorer een crosstrainer die voldoet aan alle eisen die er worden gesteld aan semi-professionele toestellen. Alle onderdelen van deze crosstrainer zijn dan ook van de hoogste kwaliteit. Dit zorgt naast een optimale levensduur ook voor een uiterst soepele trainingsbeleving. De verstelbaarheid van de voetplaten zowel in voor- als  achterwaartse richting  maken de Explorer tot een zeer toegankelijk trainingstoestel. Zowel kleine als grote personen kunnen hierdoor een optimale trainingshouding vinden. Dit alles maakt deze trainer ook zeer geschikt als revalidatietrainer in een fysiotherapiepraktijk.

 

Relevante producten

 • Crosstrainer Joy Sport CT-Economic 17 inch
 • Crosstrainer Joy Sport CT-Advanced 21 inch
 • Crosstrainer Joy Sport CT-Superieur
 • Crosstrainer Joy Sport CT-6000
 • Beenspiertrainer Joy Sport Leg Max
 • Trilplaat Joy Sport Viper 2
 • Halterbank Joy Sport Classic
 • Spinningbike Joy Sport Evolution Pro
 • Roeimachine Concept Air power
 • Bonn Germany Concept 2.2 Roeitrainer