1. Kies een aanbieding
2. Pingel om de prijs
3. Deal!

Crosstrainer Joy Sport CT-Advanced 21 inch


Met de Joy Sport CT-Advanced Crosstrainer krijgt u de mogelijkheid om uw workout drastisch te veranderen. De manier waarop de CT-Advanced beweegt maar ook aanvoelt kunt u namelijk aanpassen. Stelt u zich eens voor dat u kunt stappen, wandelen, joggen of rennen. Met de variabel instelbare helling kunt u uw stap aanpassen aan de manier waarop u beweegt!


De aanbieding

De aanbieding bestaat uit:

 • Crosstrainer Joy Sport CT-Advanced  21 Inch heeft een originele waarde van € 749,00 (zie tab voor uitgebreide informatie)
 • Verzendkosten t.w.v.  € 35,00  (levering binnen 3 werkdagen)

De totale waarde van deze aanbieding bedraagt € 784,00

 

Wat wil jij voor deze crosstrainer betalen? Laat het ons weten. 

Vul jouw prijs in en start met Pingelen! Binnen enkele seconden krijg je al antwoord! 


Exclusief

Verplicht:

- € 5,- administratiekosten Pingelen.nl


Let op!

Let op: als je overeenstemming hebt bereikt over de prijs, ben je verplicht het aangeboden arrangement/product af te nemen voor het overeengekomen bedrag.

 

Het winnende bod geeft recht op het arrangement/product en indien van toepassing voor het genoemde aantal personen. De enige extra kosten staan onder het kopje Exclusief. Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW.

 
Aanbieder

Joy Sport B.V.

Met de Joy Sport CT-Advanced Crosstrainer krijgt u de mogelijkheid om uw workout drastisch te veranderen. De manier waarop de CT-Advanced beweegt maar ook aanvoelt kunt u namelijk aanpassen. Stelt u zich eens voor dat u kunt stappen, wandelen, joggen of rennen. Het is niet alleen de stap die wordt aangepast, de hele beweging van de machine voelt anders. Met de variabel instelbare helling kunt u uw stap aanpassen aan de manier waarop u beweegt!

 

De grote anti-slip pedalen zorgen ervoor dat u veilig uw voeten op diverse mogelijkheden kunt plaatsen, waardoor u zeer comfortabel staat.

 

De CT-Advanced is een van de toppers binnen ons assortiment. De hoogwaardige crosstrainer voldoet werkelijk aan alle eisen waaraan een crosstrainer tegenwoordig dient te voldoen. De CT-Advanced is kwalitatief dermate goed, dat deze ook commercieel ingezet kan worden.

 

Een groot verschil tussen de CT-Advanced en concurrerende crosstrainers is dat u op de CT-Advanced zowel kunt stappen, wandelen, joggen of rennen. 
De hellingshoek is namelijk  in te stellen. Hiermee kunt u de pas zo instellen dat u de gewenste spiergroepen efficiënter kunt trainen. Ook kwalitatief heeft de CT-Advanced vele sterke punten en om te beginnen is dit het totaal gewicht van 70 kilogram. Dit zorgt voor een optimale stabiliteit ongeacht de intensiteit waarmee u traint. Ook zijn de draaiende delen van de crosstrainer voorzien van industriële lagers. Het zware vliegwiel met hoogwaardig magnetisch remsysteem staat hierbij garant voor een zeer soepele en vloeiende trainingsbeleving. Ook onder zeer zware belastingen zal de CT-Advanced altijd soepel blijven aanvoelen.
 

Een crosstrainer van dit niveau heeft als vanzelfsprekend ook een zeer moderne trainingscomputer. De CT-Advanced biedt alle mogelijkheden waar u als frequent sporter op kunt rekenen. De keuzemogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

 

De weerstand om uw trainingsprogramma's in uit te voeren is aan te passen in 24 verschillende niveaus. 
Het fraaie LCD display laat u ten alle tijden al uw trainingsgegevens zien.

 

Wanneer u wilt genieten van een optimale crosstrainer workout dan is de CT-Advanced de ideale keuze.
 

De Joy Sport CT-Advanced is een crosstrainer voor therapeutische training Klasse A met de mogelijkheden van een professioneel toestel. Een ergometer uit de klasse HA met hoge aanduid nauwkeurigheid.
 

Geintegreerd audio systeem met speakers voor hoge en lage tonen. Te gebruiken met I-pod.

 

2 meter snoer en oordopjes meegeleverd.

Relevante producten

 • Crosstrainer Joy Sport CT-Explorer 17 inch
 • Crosstrainer Joy Sport CT-Economic 17 inch
 • Crosstrainer Joy Sport CT-Superieur
 • Crosstrainer Joy Sport CT-6000
 • Halterbank Joy Sport Classic
 • Trilplaat Joy Sport Viper 2
 • Beenspiertrainer Joy Sport Leg Max
 • Spinningbike Joy Sport Evolution Pro
 • Roeimachine Concept Air power
 • Bonn Germany Concept 2.2 Roeitrainer