1. Kies een aanbieding
2. Pingel om de prijs
3. Deal!

Over ons

Pingelen.nl is een unieke shop ervaring. Je kan immers zelf je korting bedingen door te onderhandelen (pingelen) op de prijs van het product of dienst dat jij wilt aanschaffen. Als consument zit jij aan het stuur. Op Pingelen.nl staan alleen producten met de mogelijkheid tot onderhandelen. Een unieke marktplaats waar prijsbewuste consumenten en aanbieders samen komen!


Op Pingelen.nl kan je onderhandelen op alle producten en of diensten die op de website worden aangeboden. Jij noemt de prijs die je bereid bent om te betalen. Je biedt anoniem. Je bod kan direct worden geaccepteerd, of je kan een tegenbod ontvangen. Heb je een tegenbod ontvangen, dan kan je opnieuw een bod plaatsen, of uiteindelijke accepteren. Dat alles online, realtime en anoniem. Dus zowel jij als bieder en de aanbieder kunnen biedingen accepteren. Zo koop je tegen prijzen die jij bereid bent er voor te betalen! Een geaccepteerd bod leidt onherroepelijk tot een prijsovereenstemming en koopovereenkomst.


In ander woorden, we helpen je geld te besparen met alles wat je wilt kopen. Deze besparing kan zelfs oplopen tot grote bedragen. En dat terwijl je geen direct contact hebt met een verkoper, dat een voor velen toch een belemmering kan zijn als je onderhandelt in de winkel. Daarnaast gaat het onderhandelen zeer snel, binnen enkele seconden weet je of je bod geaccepteerd wordt, of dat je een tegenbod hebt ontvangen.


Je hebt geen concurrentie van andere mensen die tegen jou bod gaan opbieden. Op Pingelen.nl onderhandel je 1-op-1. Wel zo prettig, ook omdat jouw aankoop niet in de laatste seconden voor je neus wordt weggekaapt door een bieder die er net met 1,00 overheen biedt. Je hoeft ook niet te wachten tot de termijn van de onderhandeling is verlopen, ben je het eens over de prijs, dan sluit je direct je deal!


Je hoeft ook geen groep mensen te verzamelen om een grote korting te bedingen, of nog anders op jacht te gaan naar kortingscodes. Je bepaalt je eigen individuele korting. Jij bepaalt wat jij er voor wilt betalen! Pingelen.nl is er voor de prijsbewuste consument. Wij hebben aanbieders die bereid zijn met je te onderhandelen!


Pingelen.nl is onderdeel van Pingelen Media BV en opgericht in 2013. Het hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem. Andere site van Pingelen Media BV is Prijskiezer.nl de vergelijkingssite voor uw elektronica producten.